Over ons

In 1976 werd Hulst Computer Systems B.V. opgericht door Berend Hulst. Na enkele jaren solo gedraaid te hebben besloten Hulst Computer Systems B.V. en IBM een bijzonder samenwerkingsverband aan te gaan in de vorm van een 'agentschap'. Voor beide partijen een bijzondere belevenis aangezien het om het eerste IBM agentschap ging. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot IBM business partner, gespecialiseerd in producten en diensten rond IBM System i (AS/400).

Dat betekent dat onze medewerkers zich niet alleen richten op de verkoop van de software, maar ook op de ontwikkeling van applicaties. Daarnaast willen wij onze klanten natuurlijk een optimale technische ondersteuning bieden. Een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding staat bij ons centraal, naast het stipt nakomen van afspraken.

Ook de ontwikkeling van eigen software speelt nog steeds een grote rol binnen ons bedrijf. Reeds 20 jaar geleden maakten bedrijven al op afstand gebruik van Hulst software; daardoor waren wij zeer vooruitstrevend op het gebied van application hosting en blijven wij actief in het ontwikkelen van nieuwe software. Wij streven ernaar zuinig op onze klanten te zijn. Dat blijkt zowel uit de selectie van kwalitatief hoogwaardige producten als uit de diensten en service die we onze klanten leveren. Voor elk advies op het gebied van IBM Power servers kunt u bij ons terecht:

  • Configuraties van IBM / NT servers.
  • Uitbreiding van systemen.
  • Aanleg van Windows Server netwerken.
  • Application Hosting van IBM / NT servers.