Referenties

Hieronder staan enkele referenties, welke de samenwerking met Hulst Computer Systems als volgt verwoorden:

Sanitair Groothandel Simon de Haas te Zwolle: 
Simon de Haas: “Wij kozen destijds voor Hulst Computer Systems omdat de mogelijkheden van hun groothandelspakket zeer nauw aansloten bij onze wensen en eisen. Tegelijkertijd kon daarmee aan onze voorkeur worden voldaan om de administratieve verwerking van de bedrijfsprocessen op afstand te laten plaatsvinden en, na een samenwerking van vele jaren,blijkt nog steeds dat onze toenmalige keuze de juiste is geweest. Over en weer heeft er kennisoverdracht plaats gevonden, hetgeen betekent dat veranderingen in bedrijfsprocedures, "mede door het directe contact met de analisten en programmeurs van Hulst", altijd snel en adequaat kunnen worden doorgevoerd. Omdat naast het groothandelspakket ook het financiële- en het relatiebeheerpakket door Hulst zijn geproduceerd, zijn deze uitstekend in elkaar geïntegreerd en hierdoor is de volledige software zeer gebruiksvriendelijk.”
Drankengroothandel Henk Smit te Amsterdam:
Henk Smit: “Het systeem van Hulst Computer Systems helpt ons de kwaliteit van onze dienstverlening en de handelingssnelheid te verhogen. Op kantoor wordt de dagelijkse goederenstroom begeleid en ingevoerd: de inkoop, de ontvangst, de verkoop, het order-picken en het klaarmaken van de verzending. Het systeem geeft aan waar artikelen zich in het magazijn bevinden, in welke volgorde ze gepakt moeten worden en wanneer ze afgeleverd moeten worden. Zodoende wordt de beschikbare tijd en ruimte optimaal benut en gebeurt het verzamelen van een order razendsnel. Mede door het gebruik van de webportal, waarin onze klanten de bestelling online 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen doen helpt ons de leveringstijd te verkorten. Meer dan 40% van onze orders komen nu via de webportal binnen! Ook biedt de webportal onze klanten de service om alle facturen online te raadplegen en een eigen assortiment van de meest bestelde artikelen te gebruiken. Door de korte lijnen bij Hulst, rechtstreeks contact met een programmeur/netwerkbeheerder, hebben we bij een probleem snel een oplossing. Mede hierdoor staat de doorontwikkeling niet stil. Begin 2008 zijn we gestart met barcode scanning, en voice-picking zal ook tot de mogelijkheden gaan behoren. De samenwerking tussen Henk Smit Amsterdam en Hulst Computer Systems is een juiste keuze gebleken in de loop der jaren.”
Bouwhuis Horeca & Grootverbruik te Sint Nicolaasga:
Frank Bouwhuis: “Vanaf het eerste contact met Hulst Computer Systems kregen wij het gevoel, dat zij de drankengroothandel door en door kennen en welke software applicaties voor de branche belangrijk zijn. Dit is uiteraard een gevolg van het gegeven dat het 4/TRADE pakket destijds in samenwerking met een grote en gerenommeerde drankengroothandel is ontwikkeld. De ondersteuning door Hulst is uitstekend:altijd de juiste medewerker en meteen het correcte antwoord. Sinds kort zijn wij ook gestart met de on-line bestelmodule en dat biedt voor ons als ook voor onze relaties opnieuw een bijzonder positieve ervaring met het Zwolse bedrijf”.